Recenzie: “Absolut tot”

Autor: Nicola Yoon

Titlu original:  “Everything everything”

Traducere din limba engleză Roxana Coțovanu

Notă: 3,5/5

„Stă nemișcat și mâinile i se încleștează mai tare pe bară. Inspir mirosul lui proaspăt și mă uit în sus. Ochii lui sunt un lac limpede și albastru ca cerul de vară, un lac al cărui fund nu pot să-l văd. Îmi ating buzele de ale lui. Sare jos de pe balustradă, ma împinge în spate într-o masă. Cât ai clipi, sunt lipită de el și mă sărută, scoțând un geamăt.”

 

De 17 ani, Maddy, protagonista romanului nu a mai ieșit din casă din cauza bolii rare pe care o are. Singurele persoane cu care poate lua contact sunt mama ei și Carla, sora medicală.

Totuși viața ei monotonă urmează să se schimbe, odată cu venirea noilor ei vecini. Maddy se uită pe fereastră și îl vede pe el. E înalt, suplu, îmbrăcat tot în negru – tricou negru, blugi negri, teniși negri și un fes negru care-i acoperă părul în întregime.

După mai multe schimburi de mesaje pe chat, aceștia ajung să se vadă cu ajutorul Carlei, sora medicală. De aici începe dragostea lui Maddy pentru Olly.

„Absolut tot are de toate… romantism, pasiune și inteligență.” Danielle Page, autoarea volumului „Dorothy Must Die”,bestseller New York Times

„Îți vine să lași absolut tot deoparte odată ce-ai început s-o citești… E greu să nu fii mistuit de această poveste de dragoste lipsită de șanse.” The Times, Londra

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: